1. Neljä työpaikkaa jotka minulla on ollut elämäni aikana:
Harjoittelijana hoitoalalla, jäätelönmyyjänä, lapsenvahtina. Näitä tyypillisiä juttuja, mitä kaikki taitavat tehdä jossain vaiheessa elämää. Sitten lähinnä oman alan töitä, mutta siitäpä ei enempää juuri nyt.

2. Neljä elokuvaa, joita voin katsoa uudestaan ja uudestaan:
En tiedä, jaksanko tiiviisti seurata toista - tai kolmattakaan kertaa mitään. Elokuvat ovat jotenkin, hm, kulutustavaraa. Katsotaan, ja se siitä sitten. Niistä voi jäädä mieleen paljon koskettavia ja puhuttelevia asioita, mutta se on eri asia kuin niiden uudestaan ja uudestaan katsominen.

3. Neljä paikkaa joissa olen asunut:
Etelä-, Keski- ja Pohjois-Suomessa sekä ulkomailla.

4. Neljä TV-ohjelmaa joista pidän:
Teho-osasto, CSI, Conan ja Elämäni eläimet.

5. Neljä paikkaa joissa olen käynyt lomalla:
Sukulaisten luona. Ulkomailla tms. en koskaan, ellei lasketa jotakin Tukholman reissua.

6. Neljä suosikkiruokaani:
Rullakebab, pizza, kebab ranskalaisilla, pizza ranskalaisilla? ;) Ei vaan, tykkään tavallisesta arkiruuasta, esim. lihapullista tai hernekeitosta. Mutta välillä mieluusti herkuttelen noilla ensin mainituilla. Slurps... *kuola valuu*

7. Neljä saittia joilla käyn päivittäin:
Työpaikan ja koulun intranetit, webmail ja vuodatus.

8. Neljä paikkaa joissa olisin mieluummin juuri nyt:
Vaakatasossa, paikalla ei ole väliä ;) Eikun.. tuostahan voi tulla varsin tuhmia mielleyhtymiä. Tarkoitin, että väsyttää, joten sohva tai sänky tms. kelpaa, missä voi torkkua. Ei esim. bordelli, kiitos. Mutta hierojan lavitsan kelpuuttaisin, sillä hartiat on pa-has-ti jumissa.

9. Neljä blogia joita mainostaa:
Katsokaa vaikka tuosta depisringistä.

Haastan neljä blogini lukijaa. Ilmoittakaa kommentin muodossa itsestänne, jookos? En jaksa (enkä ehdi) metsästää henkilöitä, joita ei ole vielä haastettu. Sori.