Joopa joo. Olen kärsinyt käsittämättömän kamalasta yskästä viikkotolkulla. Vajaa viikko sitten kävin lääkärissä, sain antibioottikuurin poskiontelotulehdukseen. Kun olo ei ollut yhään helpottanut, kävin eilen päivystyksessä, sain sairaslomaa loppuviikon ja lähetteen labraan. Tänään kävin röntgenissä ja puoliltapäivin lääkäri soitti ja suositteli punkteerausta, jos olo ei loppuviikkoon mennessä helpota. Olen tänään nukkunut päiväunia noin 4 h yhteensä, ja viime yönä nukuin normaalin 8 h unet, joten jotenkin tässä tosiaan on kipeä, kun unentarve on aivan valtava!

Kamalinta tässä kaikessa on se, että on hetkittäin aivan normaali olo. Kuten tänään iltapäivällä. Nyt illasta alkoi taas ahdistaa ja viimeisen puolen tunnin aikana olen meinannut yskiä ja yrjötä sisukseni ulos noin ziljoona kertaa. Olisin jo nukkumassa, ellei tämä h***n yskä vaivaisi :P

No ainakin saan levätä omaan tahtiin. Päivystävä lääkäri kyllä kysyi työuupumuskuvioista (jotenkin epäsuorasti, imho), mutta en osannut mitään järkevää hänelle niihin vastata, mutisin vain Lamictaleista, joita syön edelleen yhden päivässä.. Tilanne työssä on vähän jumissa, sillä tietyt hommat seisovat ja se stressaa. Ja tietysti, kun tulosta pitäisi tulla, eikä töitä ole, niin 1+1 = 2 eli ei mene niin kovin hyvin. Ja vielä heikommin sujuu, jos puolet työajasta on istunut yskimässä roskiksen päällä, että voi syljeskellä limaa sinne. Nami.

Ei kai tästä suosta voi olla kuin yksi suunta, ylöspäin?