Eilen oli kiva päivä. Töissä aika kului suhteellisen joutuisaan, kun pääsin "pomottamaan". Olen tietynlaisena esimiehenä muutamalle ihmiselle, joten aikaa menee ohjaamiseen ja asioiden järjestelyyn jonkun verran. On siinä tietysti etunsakin: kun saa ihmiset hommiin, pääsee omalle koneelle hengähtämään ja blogaamaan.

Lähdin töistä aika viime tingassa, kun piti ehtiä vakuutusyhtiöön ennen sen kiinni menoa. Hain välissä ipanan, söimme ja syöksyimme eteenpäin. Kirjastossa vierähti pitkä tovi ja ehdimme katsoa poikia pelaamassa pesäpalloakin. Kun olimme lähdössä kirjastosta kotiin, pesiskentän kaiuttimista alkoi soida Hard Rock Hallelujah ;) Miksei meillä vain liikuntatuntien aikana soitettu hittimusaa?

Kaupasta etsin shampoota, joka ainakin ennen tuntui tekevän hiuksista tuuheammat, mutta en sitten muistanutkaan, mitä se oli. Purkkien malli ja väri muuttuu koko ajan, joten näkömuistini ei auta mitään. Pitääköhän tässä ottaa tyviperumanentti, leikata lyhyemmäksi ja kerrostetuksi vai mitä? Ohut ponnari on niin karsea. Olen kyllä vannonut, etten ota enää permanenttia, mutta se nyt koskikin lähinnä sellaista säkkärätukkaa.

Irtokarkkia söin pitkästä aikaa eilen. Olen ehkä saanut kuriin vähän noita herkkuja. Laatupaakarin maissinaksut ovat hyviä dipin kanssa; en kaipaa enää rasvaisia ja suolaisia sipsejä. Karkki ON hyvää, mutta ei niin hyvää kuin muistelin. Jäätelö, no, pieninä annoksina sekin on jees. Mutta jotenkin, ei tunnu enää kovinkaan usein tarpeelliselta saada näitä mielettömiä määriä. Eilen tosin kävin työpaikkaruokalassa ja söin tukevasti kunnon ruokaa. NAM! :) Yleensä otan arkiset eväät, mitkä eivät ole läheskään niin monipuoliset kuin ruokalan tarjonta.

Tänä aamuna nukuin suht pitkään ja tulin töihin melko myöhään. Ehdin silti olla normipäivän ennen kuin päiväkoti menee kiinni (se iänikuinen rasite, kun ne ei pidennä edes puolella tunnilla aukioloaan.. Asialle on kyllä luvattu tehdä jotain, jos vain saadaan määrärahoja. En ole ainoa, joka asiasta on valittanut). Toivon, että jaksan illan ilman päiväunia... Jaksaisikohan sitä lenkille?