Seksistä en olekaan aikoihin kirjoittanut, joten korkea aika näin kesän kynnyksellä avata sanainen arkkuni siitä. Kesäkumikampanjat pomppivat silmiin ja korviin radiosta ja tienvarsimainoksista, lehdissä mainostetaan tarjouskortsuja ja mikä parasta, kanssakulkijoiden vaatemäärä vähenee. Ei kyllä varmaan vielä hetkeen, kun lämpötila on mikä on, mutta toivottavasti kuitenkin jossain vaiheessa :)

Masennuksen ja väsymyksen myötä olen koko kevään käynyt säästöliekillä. Samoin sairastelut ovat verottaneet tätä puolta elämästä. Iltaisin on ollut mielessä kaikki muu kuin parisuhteen hoitaminen. Pääasia on ollut saada unta palloon riittävästi. Mutta jospa se kesäkuun koitettua koittaisi kesä tällekin tallaajalle.

Seksimessuille tuo siippa on houkutellut, mutta mitähän sanoisi, jos ottaisin onkeeni ja myös lähtisin. Äh. Ei kyllä oikeasti kiinnosta. En jaksa aiheen kaupallistamista. No joo, katson kyllä pornoa aika ajoin ja ostin lelujakin joskus. Imperfekti siitä syystä etten enää keksi, mitä ostaisin. Ihan älyttömyyksiin ei viitsi rahojaan tuhlata ja dildo dildon perään on aika tylsää sekin. Etenkin, kun en oikein sauvoille edes syty. Ainakin jos seksiseurana on mies, tuntuu, että sauva on ihan turha kapine. Naisen kanssa sen vielä ymmärtää, jos toinen tai jompikumpi kaipaa penetraatiota enemmän kuin sormista riittää. Mutta noin yleensä, kädet ovat ihan hyvä juttu, kumminkin puolin :)

Nyt kai on kuitenkin viimeistään ostettava ne kesäkumit, jos meinaa olla ostaakseen. Oli kyse sitten auton renkaista tai kondomeista, on turha pilata suveaan ei-toivotuilla onnettomuuksilla. Vieläköhän siipan laatikosta löytyy vanha paketti kumeja, kun jossakin vaiheessa piti elää niiden varassa. Nyt on muut keinot käytössä ja hyvä niin. Vieraita tuttavuuksia tuskin tulee kesän myötä sillä tasolla, että kumiostoksille lähtisin. Harmi, niitä voisi olla hauska vertailla - etenkin jos pääsisi haistamaan ja maistamaan ;)

Kesäloma antaa odottaa itseään vielä aikansa. Suunnitelmia on joitakin, mutta niistä enemmän myöhemmin. Poskiontelontulehdus taas näyttäisi uusineen, ainakin oireista päätellen (kamala yskä ja limaisuus, poskipäiden kipu ja tukkoisuus). Toivottavasti en joudu uuteen punktioon. Menen kyllä, jos on pakko. Mieluummin punktio kuin jatkuvat ab-kuurit.