Persoonallisuustestin tein, kun niin moni muukin on sen tehnyt. Tulos on seuraava.

Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista:
Ekstrovertti----------------*----Introvertti (60 %)
Käytännöllinen (60 %)
----*----------------Intuitiivinen
Ajattelija-----------------*--Tuntija (73 %)
Impulsiivinen----------*---------Harkitsija (7 %)
(mpmm)

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi: Olet oma yksilösi, uskollinen ja herkkä. Olet herkkä ja ujo, etkä pidä asioita itsestään selvinä. Tunnet itsesi olevan hyödyksi vain silloin, kun voit olla avuksi toisille. Toiset ihmiset helposti luottavat kaltaisesi ihmisen apuun, joskus jopa niin paljon että he kehittävät itselleen vastuuttoman läheisriippuvuuden sinuun. Ihmistyyppisi uhrautuu helposti, ja vaarana onkin ajautua marttyyriksi. Saatat joutua kamppailemaan sisäisten epäilyksiesi ja pelkojesi kanssa, ennen kuin uskallat ilmaista henkilökohtaiset halusi ja tarpeesi. Olet konservatiivi, jolle työ on elämä. Teet töitä ahkerasti niin työpaikalla kuin kotonasi. Tarjoat apuasi anteliaasti, ja usein kulissien takana. Uudet ideat, muutokset ja epävarmuus ärsyttävät sinua. Haluat muuttumattoman, hyvin järjestetyn ja aikataulutetun elämän, vaikka se tarkoittaisi sitä että joku toinen tekee aikataulusi ja ohjaa elämääsi. Sovellut parhaiten ammatteihin, joissa voit auttaa ihmisiä: palvelutyö, opetus, vapaaehtoistyö, hoitotyö. Olet onnellisimmillasi kun voit käsitellä yksityiskohtia ja suorittaa rutiineja, varsinkin jos voit tehdä niitä ihmisten parissa.

Kommenttini: Hoh, miksi mulle tyrkytetään testeissä aina noita hoito- ja palvelutöitä? Muuten tuo kyllä voi olla kohtalaisen lähellä minua. Uskollinen ja herkkä, kyllä. Uhrautuvainen. Vaikea ilmaista omia tarpeita, "kehtaanko vaatia tätä". Rutiinit tuovat minulle turvaa, elämä on selkeää, kun kaikki jatkuu päivästä ja viikosta toiseen samanlaisena - edellyttäen tietysti, että se rutiini on mieleinen eikä sitä pelkkää uhrautumista. Olin ennen paljon spontaanimpi, nyt olen jotenkin jäykkis.

Lomakuulumiset vielä: Olen onnistunut unohtamaan työn lähes kokonaan. Lähes tarkoittaa tässä sitä, että työ ja siellä olevat tehtävät/ ihmiset käyvät hetkittäin mielessäni, mutta sitten ne painuvat taka-alalle. On ihana elää ilman kelloa, olla vain. Nukkua kun nukuttaa, syödä kun syötätyttää jne. Olin tänään rannalla ensimmäistä kertaa tänä kesänä ja vaaleaihoisena paloin. Niinpä tietysti, juuri minun tuuriani :P No, enpä pala toista kertaa sitten enää.

Sukulaisissa maalla on ihan mukavaa, etenkin kun sukulaismies tuo huomenna viikon postit. Odotan paria pikkupakettia ja joitakin kirjeitä, ja laskut olisi tietysti mukava maksaa ajallaan. Tämä nettiyhteys on kuitenkin ollut tietynlainen pelastus, koska en ikäistäni seuraa täällä maalla tunne. Kylänraitilla näkyi teinipoikia, mutta en viitsinyt niiden seuraan lyöttäytyä :D