Alastalo oli bongannut kyselyn, johon tässä vastaan.

1. Pidätkö blogia?
Kyllä, kuten näkyy :)

2. Miksi pidät? Miksi et pidä?
Tämä toimii päiväkirjan korvikkeena. Terapiassa suosittelivat päiväkirjaa ja laiskuuksissani päätin hoitaa sen sähköisenä. On tästä ollut iloa ihan yleensäkin. Ja tietysti se, että tästä saa palautetta ihan eri tavalla kuin muistivihkoon kirjoitetuista ajatuksista. Olen myös tutustunut uusiin ihmisiin blogini myötä.

3. Mitä blogisi sisältää? Millainen haluaisit sen sisällön olevan?
Yleistä sepustusta, vähän mieliala-asioita. Aika paljon valitusta ;) Koitan myös kirjoittaa jotain syvällisempää aina aika ajoin.

4. Keitä varten pidät blogia? Keiden haluaisit lukevan blogiasi? Keiden tiedät lukevan blogiasi?
Itseäni. Laitan talteen jutut kuukausi kerrallaan tulevaa käyttöä varten. Tämä on päiväkirja sähköisessä muodossa, niihin on kiva - ja joskus ihan hyödyllistäkin - palata myöhemmin. Näkee oman edistyksensä jne. Blogia lukevat muutamat nettitutut, osin mielialaongelmista kärsivät ja sitten on pari liveystävääkin lukemassa. Lukekoon ken lystää, toivottavasti saa jotain irti. Ainoa toive on, että lukija jättäisi viestin :)

5. Kuinka kauan olet pitänyt blogia? Kuinka kauan aiot pitää blogia?
Aloitin loppuvuodesta 2005 ja jatkan, kunnes vuodatus räjähtää ;) Tai itse kyllästyn. Todennäköisesti tämä on kuitenkin se realistisin tapa kirjoittaa nykypäivänä.

6. Luetko muiden blogeja?
Luen, aika paljon niitä samoja, jotka täällä käyvät kommentoimassa. Ja sitten muista yhteyksistä tuttujen ihmisten blogeja. Tämä osuus on huomattavasti vähentynyt nyt, kun on koko ajan niin kiire :(

7. Miksi luet? Miksi et lue?
On kiva pysyä edes jotenkin perässä, mitä muille kuuluu. Ihmissuhteeni ovat aika pitkälle netissä. Ehkä olen livenä tylsä tai jotain :D

8. Millaisia blogeja haluaisit lukea? Millaisia haluaisit blogien olevan?
Aitoja, humoristisia, vakavia, rehellisiä, hulluttelevia, positiivisia..

9. Blogien tulevaisuus - onko sitä?
Kuten kaikessa tietotekniikassa, joku muu tekniikka korvaa yhden. Kyllä tätä blogiaikaa nyt kuitenkin vielä jonkin aikaa kestää.

Saa vastata :)