1. Minä olen tyhmä, kun en muista enkä tajua asioita. Pilasin parin tunnin työn, kun seilasin kahden koneen väliä ja homma ei päivittynytkään verkon yli kuten olisi pitänyt. Eli nyt vain naputtelemaan uudestaan...

2. Eräälle forumille, jolla olen, ilmestyi uusi käyttäjä. Hän kyselee hyvin simppeleitä asioita, jotka löytyvät jo usein kysytyistä kysymyksistä tai aiemmista viestiketjuista. Mutta ei. Pitää kysyä uudestaan.

3. Haukun nyt samantien sitten Soneran, jonka verkkoliikenne jälleen kerran takkuaa. Siitä syystä en saanut yhtä postia pariin tuntiin liikkeelle. Juuri sinä päivänä kun on akuutti tarve postittaa.

4. Sähköisen kalenterin viikot ovat päin honkia. Tammikuussa eletään mm. viikkoa 56. Hyvä hyvä.

5. Jalan kokoni on noin 40. Ostin kaupasta eilen kaksi paria ihania sukkia, kokoa 36-39, etteivät turhaan valuisi. Kotona totesin: Nää on isot. Toivon, että kutistuvat pesussa, mutta kun pesutiedoissa on 60 astetta luvallinen, en odota suuria.

6. Joululahjat ovat jääneet hankkimatta. Yleensä ne ovat tässä vaiheessa viimeistelyä vaille valmiit. Tänä vuonna en ole jaksanut paneutua. Syyllistän suotta itseäni. Kaupat ovat täynnä kaikkea pientä kivaa.

7. En voi tuoda töihin tuikkukippoa, koska käsittelen niin paljon papereita, että tulipaloriski on melko korkea. Haaveilin, että se toisi piristystä. Suuttuukohan joku, jos silti tuon - ja piilotan kaikki tarpeettomat paperit alakaappiin?

8. Isovanhemmat ovat unohtaneet jälkipolvet. Partiolaisten joulukalenteria ei näy eikä kuulu. Se on ollut perinne jo ainakin viisi vuotta. Yhyy.

9. Valvon lähes joka ilta liian myöhään ja päivisin väsyttää. Pitäisi malttaa mennä ajoissa nukkumaan, mutta on liikaa kivaa tekemistä.

10. Joulukortit ovat valmiit, ne pitäisi vain jaksaa kirjoittaa.

Yksi hyväkin asia on: Edellä mainitut asiat eivät niin kovasti häiritse, ettenkö voisi nauttia yleisesti ottaen elämästä. Kohdat 1 ja 2 pistivät vain ärsyttämään ja päätin purnata virtuaalipaperille ja puhdistaa pääni.

Hyvää viikonloppua! :)