Olin uimassa ja lopuksi lilluin kylpyläpuolella. Ei mitään katseltavaa, ainoastaan nuoria poikia uimakoulussa ja perheitä vesileikkeineen. Samoissa poreissa istuin aiemmin tyttökaverin kanssa analysoimassa L-koodin ensimmäisen tuotantokauden jaksoja - ensimmäinen sarja, joka Suomessa niin avoimesti nosti esille naisten väliset suhteet, siksi siitä meillä juttua riitti. Samoin juttelimme vesisynnytyssuunnitelmat ja muut naiseusasiat. Kotona puhtaana, rentoutuneena ja virkistyneenä avasin television ja näin L-koodin tuoreimman jakson loppumetreillä naisten välisen uima-allaskohtauksen. Ei saa kiusata!!

Vesi on aina kiehtonut, hyväillyt kaikkia aistejani. Kesällä ristikkojen ratkomista venesatamassa, varpaiden uittelua purossa. Talvella jääpuikkoja ja jäällä kävelyä, sokaistuneena auringon valon voimakkuudesta, kun se heijastuu vitivalkoisesta lumesta.

Aaltojen äänet rauhoittavat, liplatukseen voisi nukahtaa, ellei tarvitsisi pelätä, että unohtuu veneeseen liian pitkäksi aikaa ja polttaa ihonsa. Puhumattakaan kylpyammeessa tai uima-altaassa oleskelusta, yksin tai yhdessä.

Ollapa rahaa hankkia oma koti ja sinne iso allas. Saisi hekumoida kaikessa rauhassa ;)