Testin mukaan olen seuraavanlainen:

Hyveitä:
Suhteellisuuden taju: 17, viisaus: 13, kohtuullisuus: 10, anteeksiantavaisuus: 9, oikeudenmukaisuus: 9, hiljainen tieto: 8, lojaalisuus: 8, rakkaus: 7, pyhä huolettomuus: 6, jalo joutilaisuus: 5, urhoollisuus: 5.

Syntejä: Hengen velttous: 12, välinpitämättömyys: 10, ylpeys: 9, ahneus: 6, murehtiminen: 6, vihamielisyys: 6, vatsan palvonta: 4, tietämättömyys: 3, hekumallisuus: 2, huumorintajuttomuus: 1, kateus: 0.

Että niin. Olisin kuvitellut, että vatsan palvonta olisi korkeammalla :P Mutta ehkä ei kuitenkaan, sillä enhän ole varsinaisesti mikään kulinaristi, vaan vain laiska ja saamaton pitämään itseni kurissa syömisten suhteen. Eli juuri tuota hengen velttoutta. Olenko välinpitämätön ja ylpeä? Ehkä ajoittain. Ylpeyttä on ainakin se, etten kehtaa/halua/muka uskalla pyytää apua. Suhteellisuuden taju ja viisaus, miksei myös kohtuullisuuskin kuvastavat varmaan jalat maassa -asennettani. Joutilas ja urhoollinen en osaa olla; aina pitää töhöttää jotain, ei "saa" istua paikoillaan. Ja urhoollisuudesta, tai sen puutteesta lienee hyvä esimerkki tuo edellinen merkintä.

Ai joo, tänään tapaan ekaa kertaa uuden omahoitajan. Jännittää vähän.