Olipa sitten kehityskeskustelu, elämäni ensimmäinen muuten. On aika erikoista, että olen ollut talossa useamman vuoden ja vasta nyt puhutaan järjestelmällisesti työhöni liittyvistä asioista. No, mikään ihmeellinen tilanne se ei kuitenkaan ollut, välini pomoon ovat hyvät ja hän näyttää luottavan minuun ja minä taas pidän häntä ihmisenä, jolta saa apua tarpeen vaatiessa. Kaiken pitäisi siis olla hyvin. Kai. Työyhteisössä on kuitenkin erinäisiä ongelmia, mm. "hankalia" ihmisiä, burnoutia ja muita yksilöihin vaikuttavia asioita, jotka kertautuvat ja kasautuvat sitten muidenkin haitoiksi. Ratkaisukeinoja näihin mietimme, mutta mitään järkevää en ole minä enkä pomo keksinyt.

Työhöni ei ole tulossa muutoksia, joskin pientä säätöä on ilmassa. Se riippuu parista muusta ihmisestä ja miten kokonaisuus sulautuu yhteen. Järjestelyiden myötä saatan saada lisää alaisia, mikä ei periaatteessa pelota. Yllätyksekseni pomo sanoi, että tartun hänen mielestä rohkeasti uusiin haasteisiin. Olisikohan pitänyt käskeä lukemaan tästä blogista kategoria työ ja sieltä kaikki työangstit? :)

Mielialaongelmistani en puhunut. Ensinnäkään mistään sen suuntaisesta ei tullut puhetta enkä ajatellutkaan koko asiaa ennen kuin nyt jälkeenpäin. Ehkä hyvä näin. Kerron sitten, jos on tarvetta pitää sairaslomaa tms. Toisaalta, juuri nyt olisin valmis sairaslomalle pikemminkin lapsen yöheräilyjen kuin oman pääni vuoksi.. En oikein tiedä, millainen mielialani on. Ihan ok kai, mutta ei mikään huippuhyvä. Ehkä paremmin menee nyt kuin esim. kaksi viikkoa sitten. Toivon kovasti, että tämä uusi annostus Lamictalia puree.

Viikonloppuna nautin kodin rauhasta tekemättä mitään ihmeempää. Järjestin koulupapereita ja kirjeitä, löhösin, ulkoilin ja luin. Ja kun ulkoillessa havaitsin, että lapsen talvihaalari on jäämässä pieneksi, päätin, että tänään me tytöt lähdemme shoppailemaan :)

PS: Saan tehdä graduni firmalle, jos niin haluan. Tiedän, mistä haluan tehdä, mutta en sitä, uppoaako se tämän yrityksen kuvioihin. Positiivista kuitenkin näin; saisi työaikana värkätä ainakin osan.