No niin, vihdoin sain tehtyä kesäisemmän ilmeen blogilleni. Herkun tai Tiian tasolle en yllä enkä edes yritä, mutta omiin tarpeisiin sentään kuitenkin. On aikoinaan tullut värkättyä aika paljonkin kotisivujen kanssa, mutta nyt on into hiipunut. Työssäkin asiat tulevat joskus vastaan, joten ei kiitos enää vapaa-ajalla! :P

Eilisilta meni kokatessa. Olin ensin luennolla, mutta kyllästyin roikkumaan siellä (samat asiat lukee itsekin eikä kurssista ole tenttiä), joten tulin etuajassa kotiin. Täten ehdin laittamaan myöhäisen päivällisen. Jälkkäriksi tein pannaria, kun margariini ja maito olivat menossa vanhaksi. Kyllä kelpasi perheelle. Väsyneitä ollaan kaikki.. tuntuu, että riitaa tulee mitä ihmeellisimmistä asioista. Rahtasin iloisen ipanan kuitenkin autoon 6:30 tänä aamuna, mutta sitten huomasin, että pari kirjettä oli jäänyt kotiin. Hain ne ja voi, kun tuli hyvä mieli, kun mies pyysi anteeksi äksyilyään. Sovittiin, että rauhoitetaan ilta toisillemme. Tyttökin meni iloisena uudessa kirpparipuserossaan päiväkotiin ja ylpeänä esitteli sitä opelle. Pienistä ne on ilot monesti kiinni.

Minun pitäisi alkaa vahtimaan painoa. Kävin tänään puntarilla ja on tullut vähän lisää. Arvasin sen kyllä, kun housut eivät enää lökötä. Huoh. Olen kyllä syönyt reippaasti ja vastineeksi liikunta on jäänyt vähäiseksi mm. sairastelujen takia. Krääh, millähän sitä saisi puhtia? Ihastumalla johonkuhun? :)