Suht uusi tuttavuus on Character, joka kirjoittaa etsintämatkastaan otsikolla Bi- vai bi-curious. Utelias on aina hyvä olla :) mutta on toki toivottavaa, että siitä tarttuu matkaan jotain. Oma uteliaisuusjaksoni oli tuolla parinkympin hujakoilla. Nyt kolmekymppisenä en ole mitään "villityksiä" potenut, mutta mistä sitä tietää, mitä elämällä on tarjottavanaan.

Aikoinaan minulla oli pari naissuhdetta, jotka eivät siinä mielessä olleet mitenkään kummoisia, että niistä olisi seurannut jotain pysyvää. Mukavia ihmisiä toki, ja minun puoleltani aloite suhteen - jos sellaisesta voi edes puhua - lopettamiseen ei tullut. Toinen oli selvästi bi-curious, koska suhteemme jälkeen hän ei tuntunut haluavan edes puhua aiheesta. Toinen löysi miehen ja sama juttu. Enää emme pidä yhteyttä, joten en tiedä nykytilannetta.

Jotenkin tuntuu, että naiset ovat suhdetasolla taakse jäänyttä elämää. Huomaan joskus tietynlaisia (millaisia, en osaa selittää) naisia, mutta ehkä joskus myös miehiä. Muutenkin tuntuu, että olen aika epäseksuaalinen nykyään ;) Kuinka moni tiesi, että on olemassa sellainenkin termi kuin aseksuaali.

Heteroseksuaali, homoseksuaali, biseksuaali, transseksuaali, aseksuaali. Mitä muita niitä on? Minusta vain transseksuaali ei kuulu joukkoon sen takia, koska muut kertovat seksuaalisen kiinnostuksen kohteesta. Transihminen voi olla tämän lisäksi mitä tahansa muutakin.

Luokittelu on tylsää, mutta joskus tarpeellista. Edelleenkään en osaa määritellä, mikä minuun vetoaa. On helppo sanoa, että vaikkapa tupakointi ja lävistykset ovat turn-off, mutta mikä on turn-on? Itseään arvostava positiivinen, hyväntuulinen nainen on aina mukavaa seuraa. Lisää määritelmiä tulee, jos keksin.