Tapasin eilen kirjeystävän livenä ekaa kertaa. Meillä oli mukava parituntinen, syötiin jätskiä auringonpaisteessa ja puhuttiin ummet ja lammet.

Ipana on hoidossa isovanhemmilla, joten pitkästä, pitkästä aikaa miehellä ja minulla on aikaa olla kaksin kaikessa rauhassa. Mitään ihmeellistä emme ole tehneet, tv:tä, yhdessäoloa kaikessa rauhallisuudessa. Joskus sitä miettii, millaista elämä olisi ilman lasta ja sitten, kun on se tilanne, että hän on muualla, sitä tajuaa, että aika tyhjää ja hiljaista meillä olisi :P

Niin, ja minä tein suursiivouksen! Kävin kaikki kaapit läpi ja heitin turhia papereita, esitteitä ym. ym. läpi. Järjestin muksun pelit "sen omaan kaappiin" ja omat askartelu- ja kirjetarpeeni toiseen. Nyt niissä on joku järki. - Minähän olen järjestelmällinen tapaus.

Unirytmi on aivan sekaisin. Heräsin tänään kahdeltatoista. Nukkumaan menin kahdelta. Uni kyllä maittaa. Ihanaa, kun saa nukkua kaikessa rauhassa. Tosin.. Asunnossamme on aivan liian kuuma, tuulettimet hurisevat tunnista toiseen. Tänään palannemme takaisin maalle ja jossain vaiheessa suunnistamme taas eteenpäin kohti muita sukulaisia.

Aurinkoa lukijoille! :)