Päätin lopettaa ainaisen ruikutuksen. Tässä siis lista asioista jotka ovat nyt mallillaan:

1. On työpaikka, jonne on ihan mukava mennä. Mitä nyt aamuisin väsyttää, mutta yleensä päivisin piristyy niin, että on ihan ok olla iltapäivään asti touhuamassa 'sitä sun tätä'. Työnkuva vaihtelee aika paljon cd-levyn kansien tulostamisesta kaavioiden piirtelyyn ja suunnitteluun. Kehityskeskusteluita jne jne.

2. Olen terve. Vielä ei ole syysflunssa iskenyt, vaikka päätä välillä jomottaa ja poskiontelot tuntuvat tukkoisilta.

3. Pidän ensi viikolla lomaa. Jätän ohjeita työporukalle ja pistän puhelimen kiinni. Otan loman loman kannalta ja lähden sukuloimaan, ts. äidin passattavaksi.

4. Hiuksia ei enää irtoa samaan malliin kuin aiemmin. Mutta kyllä mä silti haluaisin vaihtaa lääkkeitä.

5. Sain kolmosen tentistä, jota en uskonut läpäiseväni ollenkaan. Nyt on enää kaksi tenttiä rästissä, eli ei paha ollenkaan. Mitään etenemisesteitä noista ei pitäisi tulla, siis että suorittamaton kurssi x olisi pakollinen ennen kurssia y. Ja yksi harjoitustyö, se loksahti kohdalleen pitkän takkuamisen jälkeen. Voi että, olen onneni kukkuloilla ;) Tämän osalta joutunen ehkä tekemään töitä lomallakin, että saan työn palautettua ajallaan. Mutta se on onneksi pientä, kyllä sitä äkkiä muutaman sivun tekstiä kirjoittaa. Ja se on ihan eri juttu kuin pohtia työasioita. Noi koulujutut ovat tietyllä tapaa vapaaehtoisia ja siksi kiinnostavia.

Mitäs positiivista lukijoiden elämässä on meneillään?

PS: Se yksi negatiivinen asia, jonka jo mainitsin on totaalinen väsymys, aargh! Kotiin ei saa mahdutettua kirkasvalolamppua, mutta työpöydälle kylläkin. Onkohan siitä hyötyä enää kahdeksan jälkeen ja toimiiko sellainen ollenkaan toimistossa?