Olen ollut mukana eräässä vertaistukiryhmässä jo pidemmän aikaa. Moni ihminen paikkakunnallani tunnistaa minut juuri siitä. Nyt olen ollut tauolla ja kesän aikana pitäisi tehdä jonkinlainen päätös, jatkanko vai en. Aikaa ei siihen paljoa kulu kuukaudessa, mutta tietty vastuu kuitenkin. Tietotaitoa pitäisi pitää yllä ja varautua puheluihin asian tiimoilta.

Kun henkilökemiat eivät aivan sovi yhteen erään vastuuhenkilön kanssa, en tiedä, viitsinkö kovin pitkään enää yrittää sopeutua. Asia on kuitenkin melko tärkeä minulle, joten vaikea valinta. Voi olla, että roikun mukana, vaikken enää täydestä sydämestäni jaksakaan. Ainakaan nyt kevään aikana en ole kaivannut asiaa yhtään. Yllätyin aivan, kun sain äskettäin postia siihen liittyen :P

Voiko tällaisia asioita tehdä puolinaisesti? Antaako se enemmän kuin ottaa? Väsytänkö itseni turhaan? Toisaalta, ne ihmiset jotka hyötyvät toiminnastamme, ovat varmasti kiitollisia, jos jaksan yhteenkään puheluun vastata tai yhdenkään tapaamisen vetää. Jos en jatka, koko toiminta hyytyy hiljalleen, se on varmaa, koska meitä on niin vähän ja rekrytointi ei ole tuottanut tulosta.

Aivan akuutti ei asia ole, mutta: Mitä ihmettä teen?