Mistä saisi takaisin kadonneen työmotivaation? No joo, iso syy on se, etten edelleenkään tiedä, mitä oikein pitääkään tehdä. Pomo tulee ensi viikolla, kaipa sitten selviää lisää.

Eilen illalla meni myöhään. Ei pitänyt, mutta kun huomasin, että pyykkiä oli kertynyt mahdoton määrä, oli puolipakko laittaa kone pyörimään. Se lopetti vasta puoli kahdeltatoista (sori naapurit), ja kun pääsin sänkyyn, uni ei tullut puolikkaasta unilääkkeestä huolimattakaan ennen kuin puoli yhden jälkeen. Argh, oli taas tuskaa herätä aamulla. Kummallista kyllä, kävin hereillä ja vessassa puoli seitsemän aikoihin, mutta menin takaisin nukkumaan ja puoli kahdeksalta oli työ ja tuska nousta ylös.

Unenpöpperössä leikkasin leipäveitsellä haavan sormeeni, kynsi on halki ja osa sormeakin. Pitääköhän tuota näyttää työterveydessä? Vain minä onnistun tässä näin hyvin :P Jätin vielä tyhmyyksissäni ison tiskin tälle päivälle. Onneksi ostin uudet kumihanskat. Jotain positiivista sentään.

Tänään käymme ipanan kanssa ostoksilla ja illalla pyöräillään. Se on vissi. En tee mitään klo 21 jälkeen, jolloin menen sänkyyn tuulettimen alle makaamaan ja katsotaan yhdessä Teho-osasto, jonka jälkeen tyttö toivottavasti nukkuu ja minä voin ratkaista yhden sudokun pään nollaamiseksi ja aloittaa nukkumisen myös.